Virksomhedssalg


Vores Ydelse


Cigno har en omfattende og bredt funderet erfaring med salg af virksomheder i forskellige sektorer. Vores kompetente organisation og tætte netværkspartnere betyder, at vi kan tilbyde en solid rådgivning til virksomhedsejere, herunder opstilling af realistiske mål og effektiv eksekvering af hele salgsprocessen.

Vi hjælper typisk følgende typer af virksomheder med at blive solgt:
  • Virksomheder, som skal generationsskiftes, eller som overvejer at sælge til en industriel partner eller til den nuværende eller en ny ledelse (MBO/MBI), en private equity fond, m.fl.

  • Virksomheder, som ønsker at afhænde aktiviteter eller selskaber, som falder uden for deres kerneforretning

  • Private equity og venture capital-selskaber, som ønsker at sælge porteføljevirksomheder


Vores sælger-side proces


Salgsprocessen omfatter en række faser og kan i nogle tilfælde strække sig over en lang tidsperiode. Derfor tilrådes det sammen med os at påbegynde forberedelserne så tidligt som muligt for at bane vejen for en løsning, som er optimal både kommercielt, juridisk og finansielt.

Vi fungerer også ofte som rådgivere for købersiden, fordi der oftest er et behov for specialistrådgivning i forhold til værdiansættelse, akkvisitionsmodel, forhandlingsvilkår, forhandlingstaktikker, håndtering af due diligence-processen og vurdering af alternative købere.

Vi kan håndtere hele salgsprocessen fra den indledende analyse og forberedende fase til slutforhandlinger og strukturering af handlen. Og vi arbejder gerne tæt samarbejde med virksomhedens øvrige rådgivere såsom revisorer og advokater.

I samarbejde med vores brede netværk kan vi finde investorer eller købere fra både Danmark og udlandet.

Leder du efter professionel rådgivning?

Kontakt os