Energy, Environment & Cleantech


Cigno og vores internationale team, M&A Worldwide, er specialiseret i 12 Industri Grupper. Hver gruppe består af erfarne M&A udøvere med sektorspecifik ekspertise fra forskellige lande, herunder Danmark.

Energi, miljø og cleantech dækker et bredt spektrum af brancher, som opererer inden for konventionel bæredygtig energi samt miljøaktiviteter og tjenester. Gruppen dækker også virksomheder, som adresserer klimaforandringer og fremkomsten af CO2-reducerende, miljøvenlig og bæredygtig økonomisk udvikling. Denne gruppe har et godt overblik over udviklingen, nye krav og strategiske behov i branchen, hvilket gør os i stand til at være en værdiskabende M&A-partner.

Vi har alle set de seneste nyheder om “energikrisen”. “Britiske tankstationer kører tør, stigende strømomkostninger i EU forud før vinteres, tvungne restriktioner på energiforbruget i Kina og stigende priser på olie, naturgas og kul” (Reuteurs, Oct 2021).

“Selvom konventionelle energikilder takket være et rigeligt udbud fortsat dækker det meste af den nuværende efterspørgsel på det globale energimarked, er klimavenlige politikker og teknologiske drivere i udviklede og opstigende økonomier med til at skabe et nyt økosystem.” (M&A Worldwide, 2021).

“Økosystemet er baseret på den stigende brug af vedvarende energi og udviklingen af smart cities, smart mobility og energieffektive løsninger. Denne trend afføder M&A-aktivitet i alle markedssegmenter inden for energi-, miljø- og cleantech-området” (M&A Worldwide, 2021).

Trends på området:

  • Flere aktører leder efter langsigtede løsninger
  • Stor aktivitet i undersøiske kabelforretninger
  • Flere virksomheder kapitaliseres
  • Flere private Equity fonde søger exits

Ved at samarbejde med os får du adgang til dybdegående og opdateret viden om energi-, miljø- og cleantech-sektorerne.

Kontakt os for yderligere information


Lokale rådgivere


Lars Søndergaard

Partner

Jens Møller

Managing Partner