Om Os


Vores historie og formål


Cigno – Mergers and Acquisitions blev grundlagt af Managing Partner Jens Møller i 2005 på baggrund af hans omfattende erfaring med køb og salg af virksomheder, regnskab, revision og ledelse af anerkendte danske og internationale virksomheder – siden 1996.

Cigno er partnerejet og opererer selv i Danmark med en stærk ekspertise indenfor værdisætning, køb og salg af virksomhed samt kapitalfremskaffelse til forretningsudvikling.

Over tid er Cigno udvidet med en række partnere og ansatte med forskellige specialer.

Vores danske team

I 2016 blev Cigno optaget i det internationale M&A-netværk, M&A Worldwide. Igennem dette netværk med mere end 400 internationale professionelle specialister inden for M&A har Cigno adgang til investorer, købere og sælgere over hele verden.

Internationalt arbejder vi, som nævnt, tæt sammen med vores MAWW-partnere i andre lande. Et internationalt samarbejde hvor vi drager gensidig nytte af vores fælles viden om den generelle udvikling og trends indenfor industrigrupperne.

Det internationale team

Vi drager vi nytte af vores internationale fundering. Der er en naturlig adgang til en meget stor viden og også adgang til potentielle købere og sælgere af virksomheder. Vi er altid uafhængige af andre rådgivere såsom banker, advokater og revisionsfirmaer.

Vores ydelser og rådgivning leveres på en direkte og letforståelig måde i øjenhøjde med vores kunder, hvilket gør os i stand til at have samme syn på tingene over for alle involverede parter. Vi ønsker at være et frisk og positivt pust i rådgiverbranchen og levere kompetent og professionel rådgivning, som sikrer vores kunder det bedst mulige beslutningsgrundlag.


Derfor Os

Dine fordele er at du vil et møde et hold af personer ”der har prøvet det selv”  Et hold som selv har haft mange af de strategiske situationer og valg, som du står i, inde  livet.


Vi har mere end 25 års erfaring med køb og salg af virksomheder, har base i Danmark og arbejder tæt sammen med det internationale netværk, M&A Worldwide, som giver adgang til mere end 400 eksperter i over 30 lande. Som kunde vil du derfor kunne drage nytte af en stor mængde erfaring og internationale kontakter, som kan sikre dig en gnidningsfri M&A-proces i både Danmark og internationalt. .

Vi har ekspertise indenfor 12 forskellige Industri Grupper:
25

25 års ekspertise i M&A-rådgivning

+400

En aktiv del af et internationalt netværk med mere end 400 eksperter i over 30 lande

12

Særlig ekspertise inden for 12 forskellige industri grupper


M&A i Udlandet

Se mere

Fordi Cigno er en del af den internationale sammenslutning af M&A-rådgivningsvirksomheder M&A Worldwide, som udelukkende fokuserer på køb og salg af virksomheder på tværs af landegrænser, har vi mulighed for at samarbejde med mere end 400 tilknyttede specialister i over 30 lande. I netværket drager vi fordel af hinandens internationale kontakter, erfaringer og viden. Det er med til at sikre en så gnidningsfri proces som mulig ved internationale handler.

Samarbejdet er centralt, når transaktioner skal være på tværs af landegrænser, og det er med til at sikre, at du som kunde opnår adgang til opkøbsemner, investorer, købere og sælgere fra alle dele af verden.


Det Danske Team


Jens Møller

Managing Partner

Morten Christensen

Partner

Lars Søndergaard

Partner

Tania Braga

Senior Advisor & Project Manager

Are you our next Partner?


Det Internationale Team


Som en del af det internationale M&A Worldwide netværk har vi ved internationale transaktioner mulighed for at samarbejde med mere end 400 professionelle rådgivere.

Lær vores globale team at kende