Paper & Packaging


Cigno og vores internationale team, M&A Worldwide, er specialiseret i 12 Industri Grupper. Hver gruppe består af erfarne M&A udøvere med sektorspecifik ekspertise i forskellige geografier, herunder Danmark.

Denne gruppe dækker papir og emballageindustrien og har et godt overblik over udviklingen, nye krav og strategiske behov i branchen, hvilket gør os i stand til at være en værdiskabende M&A-partner.

Papir og emballage dækker flere brancher. Adskillige faktorer har på det seneste haft betydning for sektoren såsom hensynet til bæredygtighed, behov for hurtigere forsyninger, billigere løsninger samt individuelle, kundetilpassede løsninger.

Efterspørgslen på papiremballage vil fortsat vokse på baggrund af udviklingen i fremstillingslande som Kina og andre emerging lande (M&A Worldwide, 2021).

Med baggrund i udviklingen inden for 3D-print, Internet of Things (IoT), stigende udbredelse af droner og procesautomatisering med robotter har emballagevirksomheder udviklet smarte emballeringsalternativer for at sikre sig konkurrencefordele (M&A Worldwide, 2021).

Trends på området:

  • Aktører i sektoren har et bredere sigte
  • M&A-aktiviteter fortsætter med at være udfordret
  • Stor private equity interesse
  • Større køber-side handler forventes

Ved at samarbejde med os får du adgang til dybdegående og opdateret viden om papir og emballageindustrien.

Kontakt os for yderligere information


Lokale rådgivere


Jens Møller

Managing Partner

Tania Braga

Project Manager